Tietoa


Rovaniemen Wanhat Markkinat on kerran vuodessa järjestettävä koko kansan tapahtuma, joka pitää yllä vanhoja markkinaperinteitä. Markkinoilta löydät perinteisiä käsitöitä, mutta tavanomainen rihkama ei kuulu markkinoiden valikoimaan. Rovaniemen Wanhoilla Markkinoilla on paljon muutakin kuin myyntikojut, paikalla on myös runsaasti erilaisia esiintyjiä ja kilpailuja sekä muuta näkemisen arvoista viihykettä.

Rovaniemen Wanhat Markkinat on Suomen suurin vapaaehtoisvoimin järjestettävä hyväntekeväisyystapahtuma. Tapahtumasta saatavat tuotot menevät vuosittain valittavalle hyväntekeväisyyskohteelle. Vuoden 2024 markkinoiden hyväntekeväisyyskohteena toimii Lapin Keskussairaalan synnytysyksikkö sekä vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosasto.

Käteistä kannattaa varata mukaan, sillä kaikilla kojuilla ei ole korttipäätettä. Lähin Otto-automaatti löytyy osoitteesta Koskikatu 12, lisäksi automaatteja löytyy Sampokeskuksesta sekä Kauppakeskus Revontulesta.

Rovaniemen Wanhat Markkinat
pe 16- su 18.8.2024 | Pohjanhovin puisto

2024 Aukioloajat:

Alue ja ohojelmat
pe klo 12-20, la klo 10-20, su 10-20
Kojumyyjät ja kauppiaat ovat paikalla
pe 12-18, la 10-18, su 10-18

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Pohjanhovin puistossa. Aluekartta päivittyy tälle sivulle myöhemmin keväällä.

Tervetuloa Rovaniemen Wanhoille Markkinoille! Rillumarei, hei, hei!