Koju- ja telttapaikat

16.06.2018 – Kaikki valmiit myyntikoju paikat on myyty loppuun. Uudet kojuilmottautumiset laitetaan jonoon saapumisjärjestyksessä, mikäli tulee peruutuspaikkoja.
Telttapaikkoja on vielä vapaana, mikäli haluaa tulla itse rakennetulla kojulla tai teltalla markkinoille. Lisätietoa voi kysyä kojuvastaavalta. Yhteystiedot löytyvät sivun lopusta.
—————————————————
Kojujen ilmottautuminen aukeaa perjantaina 04.05.2018. Kotisivuille päivitetään ajantasaiset tiedot lähiaikoina.
Uusittu ilmoituskortti löytyy tältä sivulta perjantai aamuna kello 10:00 mennessä.

Vuoden 2018 ilmottautumislomake sekä sopimus löytyy alla olevasta linkistä.

Ohjeistus sekä postitusosoite löytyy tiedostosta.
Tervetuloa.
LINKKI (paina hiirellä viereistä tekstiä): ilmottautumislomake 2018.pdf

———————————————————————————–

Myyntikojujen ja telttapaikkojen periaatteet:

 • Itse tehtyjä käsityö- tai elintarvike-artikkeleita
 • Perinnetuotteita ja kulttuurihistoriallisia artikkeleita
 • Ei massatuotantotavaraa tai muovikrääsää

Muuta tärkeää koju- ja telttamyyjille:

 • Myyjien on pukeuduttava wanhan ajan tyyliin, jolla tässä tarkoitetaan 1850–1950 -lukujen mukaisesti. Pukukoodin noudattamatta jättäminen johtaa myyntipaikan välittömään menettämiseen.
 • Myyntikojuja on suotavaa somistaa wanhan ajan tyyliin, ja kaikkien myyntitelttojen on oltava wanhan tyylin mukaisia. Mikäli markkinoilla havaitaan teltta, joka ei sovi wanhan ajan tyyliin, myyjä menettää myyntipaikkansa välittömästi.
 • Sähköllistä paikkaa voi toivoa, mutta sähkön saanti myyntipaikalle ei missään nimessä ole itsestäänselvyys. Mahdollisesta sähkön saannista on aina neuvoteltava kojuvastaavan kanssa erikseen.
 • Myyjien on itse huolehdittava asianmukaiset luvat toiminnalleen. Elintarvikemyyntiä varten on tehtävä väliaikainen elintarvikkeiden myynti-ilmoitus Rovaniemen kaupungille ja arpajaisia varten on itse pidettävä huoli siitä, tarvitseeko arpajaislupaa anoa poliisilta. ’

 

TAIDEKUJA:
Taidekujaa ei järjestetä vuonna 2018 kesällä. Taiteilijoiden tulee ostaa myyntikoju paikka.

Harrastaja- ja ammattitaiteilijoille (piirustus, maalaus, veisto, valokuvaus, kollaasi yms.) tarjoamme Jätkänpuistosta katutilaa. Hengentuotheet näytille ja myynthin (pariisilaistyylinen basaari), niin että henkiä salapaa taiteen määrä ja kauneus! RWM toivoo työnäytöksiä ja tekemisen meininkiä taiteilijoilta, jotka osallistuvat markkinoille.

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET:

 1. TULOSTA ilmoittautumiskortti sivun oikeasta laidasta. Jos et pysty missään tulostamaan ilmoittautumiskorttia, pyydä kojuvastaavaa lähettämään sellainen sinulle postitse. Kojuvastaavan  yhteystiedot löytyvät ilmoittautumiskortista.
 2. TÄYTÄ ja allekirjoita ilmoittautumiskortti. Ilmoittautumiskortti on samalla sopimus, joten allekirjoittamalla sen sitoudut noudattamaan Rovaniemen Wanhojen Markkinoiden sääntöjä.
 3. LÄHETÄ ilmoittautumiskortti KIRJEPOSTINA kojuvastaavalle. Yhteystiedot löytyvät ilmoittautumiskortista.
 4. ODOTA vastausta ja LUE saamasi vastaus huolellisesti. Vastaus sisältää mm. laskun sekä tarkemmat ohjeet markkinoita varten. Muistathan, että Rovaniemen Wanhat Markkinat järjestetään kokonaan talkoovoimin, joten vastauksessa saattaa ruuhkasta riippuen kestää viikosta kahteen.

 

HINNASTO:

 • Valmis myyntikoju maksaa 80 euroa per viikonloppu. Kojun mitat ovat n. 2m x 2m x 2m.
 • Kokonainen kojurypäs (sis. 4 kojua) Wanhalla torilla maksaa 350 euroa per viikonloppu.
 • Paikka omalle teltalle maksaa 15 euroa/m² per viikonloppu. Oman teltan kanssa saa tulla ainoastaan, mikäli teltta on wanhan ajan tyylin mukainen.
 • Mahdollisesta sähköstä neuvotellaan ja veloitetaan erikseen.
 • Lasku myyntipaikasta on maksettava 31.7.2017 mennessä.

 

YHTEYSTIEDOT:

Annamme mielellämme lisätietoja niitä tarvitseville. Yhteydenottoa toivomme ensisijaisesti sähköpostitse.

Mikko Anetjärvi
Kojuvastaava
sähköposti: rwm.kojut@gmail.com
osoite: Kivikatu 13 A1, 96400 ROVANIEMI
Puhelin arkisin klo 10-15 num.040-2538392