Rovaniemen Wanhoja Markkinoita ei järjestetä tänä vuonna

Vuodesta 2009 Jätkänpuistossa ja vanhalla torilla järjestettyjä Rovaniemen Wanhoja Markkinoita ei pandemiatilanteen vuoksi järjestetä 21.-23.8.
Välivuosi antaa mahdollisuuden korjata kierrätysmateriaaleista rakennetut kojukatokset entistä ehommaksi. Elokuussa 1.8. luvassa on kaikille avoimet hoolihulinat jossa tarjolla on syötävää, juotavaa ja elävää musiikkia. Tervetuloa kaikki jotka ovat kiinnostuneita tulemaan mukaan talkoilemaan sekä Rovaniemen Wanhojen Markkinoiden toiminnasta kiinnostuneet!
Syksylle suunnitteilla on Rovaniemen Wanhojen Markkinoiden tukitapahtuma tämän vuoden hyväntekeväisyyskohteena toimivan yksinäisten ja varattomien ikäihmisten saattohoidon tukihenkilöiden puolesta. Saattohoidon tukihenkilötoiminnan järjestävät yhteistyössä Rovaniemen seurakunnan diakoniatyö ja sairaalasielunhoito, Rovaniemen kaupungin ikäihmisten palvelut ja Pohjois-Suomen syöpäyhdistys ry:n saattohoidon tukihenkilötoiminta.
 

Katso uutislähetys korsu-lavalta

Uutisankkurina Johan-Eerik Kukko ja studiossa teknikkona Samuli Valkama.


Rovaniemen Wanhat Markkinat Facebookissa

Rovaniemen Wanhojen Markkinoiden toinen uutislähetys korsulavalta. ... See MoreSee Less

5 kuukautta sitten  ·  

Rovaniemen Wanhojen Markkinoiden hehkutusiltamat lauantaina 7.11. Lappia-talon Saivo-salissa!

Tervetuloa juhlimaan kaksiosaisia Rovaniemen Wanhojen Markkinoiden hehkutusiltamia lauantaina 7.11.klo 19-21 ja 22-24. Tapahtuma järjestetään tukitapahtumana Rovaniemen Wanhojen Markkinoiden tämän vuotiselle hyväntekeväisyyskohteelle ja juhlistaen Rovaniemen 60-vuotista taivalta kaupunkina. Markkinoiden tämän vuoden hyväntekeväisyyskohteena toimii yksinäisten ja varattomien vanhusten saattohoitotyö.

Ilta järjestetään kahdessa osassa huomioiden vallitseva pandemiatilanne. Klo 21-22 Saivo-salin esiintymistilat puhdistetaan ja desinfioidaan. Molempiin tilaisuuksiin otetaan sisälle 50 ihmistä. Lippuja tapahtumaan myydään ovelta. Lunastamalla sisäänpääsymaksun tuet myös paikallisia soittajia ja esiintyjiä. Tapahtuman yhteydessä nähtävillä on myös Lapin maakuntamuseon tuottama Rovaniemi 60-vuotta kaupunkina valokuvanäyttely.

Illan aikana luvassa on niin musiikkia, runoja, kuin burleskia. Hyväntekeväisyyskohteena toimivat saattohoidon tukihenkilötoiminta esittäytyy ja kertoo toiminnastaan. Saattohoidon tukihenkilötoiminnan järjestävät yhteistyössä Rovaniemen seurakunnan diakoniatyö ja sairaalasielunhoito, Rovaniemen kaupungin ikäihmisten palvelut ja Pohjois-Suomen syöpäyhdistys ry:n saattohoidon tukihenkilötoiminta.

Tänä vuonna Rovaniemen Wanhojen Markkinoita ei järjestetty pandemian vuoksi. Markkinatapahtuma tuo valoa pimeyden keskelle ja hehkuttaa ensi vuonna järjestettävää Suomen suurinta vapaaehtoisvoimin toteutettua hyväntekeväisyystapahtumaa.

Tapahtuma järjestetään pandemiatilanteen salliessa.

Lämpimästi tervetuloa! Rillumarei hei hei!
... See MoreSee Less

6 kuukautta sitten  ·  

Tänä vuonna Rovaniemen Wanhoja Markkinoita ei järjestetty, mutta viikonloppuna RWM ry:n puheenjohtaja Vele Varjo ja tiedottaja J-E. Kukko muistelivat wanhoja markkinoita, sekä haastattelivat tapahtumassa mukana olleita talkoolaisia. Haastateltavina Saana Yli-Tepsa ja Markus Korkalainen. Videon toteutuksesta vastasi Samuli Valkama. ... See MoreSee Less

8 kuukautta sitten  ·  

Rillumararijo

Rillumaroi