Rovaniemen Wanhoja Markkinoita ei järjestetä tänä vuonna

Vuodesta 2009 Jätkänpuistossa ja vanhalla torilla järjestettyjä Rovaniemen Wanhoja Markkinoita ei pandemiatilanteen vuoksi järjestetä 21.-23.8.
Välivuosi antaa mahdollisuuden korjata kierrätysmateriaaleista rakennetut kojukatokset entistä ehommaksi. Elokuussa 1.8. luvassa on kaikille avoimet hoolihulinat jossa tarjolla on syötävää, juotavaa ja elävää musiikkia. Tervetuloa kaikki jotka ovat kiinnostuneita tulemaan mukaan talkoilemaan sekä Rovaniemen Wanhojen Markkinoiden toiminnasta kiinnostuneet!
Syksylle suunnitteilla on Rovaniemen Wanhojen Markkinoiden tukitapahtuma tämän vuoden hyväntekeväisyyskohteena toimivan yksinäisten ja varattomien ikäihmisten saattohoidon tukihenkilöiden puolesta. Saattohoidon tukihenkilötoiminnan järjestävät yhteistyössä Rovaniemen seurakunnan diakoniatyö ja sairaalasielunhoito, Rovaniemen kaupungin ikäihmisten palvelut ja Pohjois-Suomen syöpäyhdistys ry:n saattohoidon tukihenkilötoiminta.
 

Katso uutislähetys korsu-lavalta

Uutisankkurina Johan-Eerik Kukko ja studiossa teknikkona Samuli Valkama.


Rovaniemen Wanhat Markkinat Facebookissa

Tänä vuonna Rovaniemen Wanhoja Markkinoita ei järjestetty, mutta viikonloppuna RWM ry:n puheenjohtaja Vele Varjo ja tiedottaja J-E. Kukko muistelivat wanhoja markkinoita, sekä haastattelivat tapahtumassa mukana olleita talkoolaisia. Haastateltavina Saana Yli-Tepsa ja Markus Korkalainen. Videon toteutuksesta vastasi Samuli Valkama. ... See MoreSee Less

4 viikkoa sitten  ·  

Rovaniemen Wanhat Markkinat oli live-tilassa.
Rovaniemen Wanhat Markkinat

Suoraa lähetystä Wanhojen Markkinoiden hallilta. Ohjelmassa musiikkia ja muuta wanhojen markkinoiden tunnelmaa! ... See MoreSee Less

2 kuukautta sitten  ·  

Reilun viikon päästä lauantaina 1.8. luvassa on Rovaniemen Wanhojen Markkinoiden Hoolihulinat klo 14-18 Imarin taimitarhalla. Rovaniemen Wanhojen Markkinoiden kojuja ja rakenteita on säilytetty vuosien ajan Imarin taimitarhalla (Imarintie 512, noin 14 km Rovaniemen keskustasta Kemiin päin), markkinahoolilla. Kaikki vanhat ja uudet talkoolaiset ovat tervetulleita Hoolihuloihin tutustumaan toisiinsa ja Wanhojen Markkinoiden toimintaan.

Luvassa on musiikkiesityksiä mm. Lada Coop & Blues, satotanssit, sekä ruokaa ja juomaa.

Kuljetus kaupungilta Iimarin taimitarhalle lähtee Varjo Gallerian (Rovakatu 40) edestä lauantaina 1.8.klo 14 ja paluu takaisin kaupunkiin klo 18 aikoihin. Liikennöinnistä huolehtii Airport Express Rovaniemi Oy.
... See MoreSee Less

2 kuukautta sitten  ·  

Rillumararijo

Rillumaroi