Rovaniemen Wanhat Markkinat tulevat 19.-21.8.2022.

Kojumyynti ilmottautuminen on nyt auki. Ilmottautumiskorttiin pääset painamalla TÄSTÄ. HOX HOX! Skannaaminen ei tarkoita, että kojuilmottautumisesta otetaan kännykällä kuva. Kuvan pitää olla selvä, että voin tulostaa sen täällä.

Jos haluat osallistua perinneruoka kisaan, niin sen säännöt löydät TÄÄLTÄ. Ilmottautuaksesi siihen lähetä sähköpostia rwm.kojut@gmail.com ja laita otsikoksi ”RWM2022 Perinneruokakisa osallistuminen”.

Rovaniemen wanhoilla markkinoilla on paljon myös ohjelmaa ja siihen on mahdollisuus teillä osallistua. Ohjelmailmottautumiskortti löytyy, kun painat TÄSTÄ.

Lomakkeesta löydät tarvitsemasi tiedot osallistuaksesi myymään tuotteitasi tuleville markkinoille.

Lisätietoa saa lähettämällä sähköpostia rwm.kojut@gmail.com. Pyrin lukemaan sähköpostia aktiivisesti, mutta työskentelen pääsäännöllisesti maatilalla, joten älä ihmettele, jos vastausta ei kuulu saman päivän aikana. Teemme markkinoita talkootyönä ja käyttäen omaa vapaa-aikaamme.

Terveisin
Mikko Anetjärvi ja Marjut Mäkimurto
Kojuvastaavat
Puh: 0440-469898. Voi soittaa arkisin klo 9-15 välillä, jos tulee akuuttia kysymystä. Kentät ovat täällä korvessa vähän heikot, joten älä ihmettele, jos puhelu saattaa katketa tai puhelu siirtyy vastaajaan.

Rovaniemen Wanhat Markkinat järjestetään jälleen 19.-21.8.2022

Rovaniemen Wanhat Markkinat tulevat 19.-21.8.2022. Kaksi vuotta on pitkä aika, kun odottaa hyvää. Nyt kaipaus loppuu ja markkinat rakennetaan jälleen vanhalle torille ja jätkänpuistoon elokuussa.Suomen suurinta vapaaehtoisvoimin toteutettua hyväntekeväisyystapahtumaa ei olisi olemassa ilman talakoolaisia. Pandemian aikana ihmisille on tullut ikää ja elämänmuutoksia, eivätkä kaikki vanhat talakoolaiset ole toiminnassa enää mukana. RWM ry:n vastuutalakoolaiset ovat parin vuoden ajan pitäneet tapahtumaa esillä pienemmillä markkinatempauksilla, sekä tiedottamisella. Kone on pidetty ns. ”tyhjäkäynnillä”, kunnes on taas aika palata tutuille markkinapaikoille, mutta vaarana on, että markkinat jäävät toteutumatta, jos vapaaehtoisia ei ilmoittaudu tarpeeksi.

Kutsumme markkinaperheesen uusia, rohkeita ja välittäviä vapaaehtoisia tekemään yhdessä rovaniemeläistä kulttuurihistoriaa. Iällä, sukupuolella tai ammatilla ei ole merkitystä, kaikki ovat tasa-arvoisia ja yhtä tärkeitä, tehden tehtävät omien kykyjensä ja voimiensa mukaan. Kaikkia talkoolaisia yhdistää tekemisen riemu kohti yhteistä päämäärää: hankkia varoja hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyyskohteena jatkaa tänä vuonna yksinäisten ja varattomien vanhusten saattohoitotyö. Saattohoidon tukihenkilötoiminnan järjestävät yhteistyössä Rovaniemen seurakunnan diakoniatyö ja sairaalasielunhoito, Rovaniemen kaupungin ikäihmisten palvelut ja Pohjois-Suomen syöpäyhdistys ry:n saattohoidon tukihenkilötoiminta.

RWM ry tarjoaa kaikille talakoolaisille ruuat, juomat ja työtodistuksen, sekä yhteisen unohtumattoman kokemuksen osallistua mukaan toteuttamaan kulttuurihistoriallista katutapahtumaa.

Tulkaa rohkeasti uusien- ja veteraanitalakoolaisten tapaamiseen, palaveeraamaan pullakahavin merkeissä VARJO GALLERIAan torstaina 10.3 klo.18.00. Samalla pidämme RWM ry:n vuosikokouksen.Lämpösästi tervetulua mukaan!

Hyvä MET!

Ilmottautua talakoolaiseksi voi myös soittamalla puh.0400 918132 tai lähettämällä s-postia osoitteeseen rillumaroi@gmail.com, tai vierailemalla paikanpäällä VARJO GALLERIAssa.

Riemukkaisiin jälleennäkemisiin, rillumarei, hei hei!

tv. Talakoolainen
Vele Varjo & RWM ry:n tiedottaja J-E. Kukko

Tarkempaa tietoa päivitetään www-sivulle tämän kevään aikana, odotathan maltilla!Rillumararijo

Rillumaroi